La Residència geriàtrica Mutuam Manresa lluita contra l’estigma de la salut mental amb l’Associació Obertament

Març 30, 2016

Per 2n any consecutiu, el Centre Residencial Mutuam Manresa va participar a la campanya d'Obertament, l’Associació catalana per a la lluita contra l’estigma en salut mental que té la missió d’eliminar la discriminació que pateixen les persones degut a alguna problemàtica de salut mental, fent que esdevinguin protagonistes del canvi i lluitar així contra la discriminació per salut mental.

Es calcula que una de cada quatre persones té o tindrà un problema de salut mental, un tema tabú (encara avui) que ha deixat mil converses pendents. La campanya d'enguany pretén que no quedi ninguna conversa pendent sobre salut mental, perquè la millor eina contra l'estigma és parlar-ne. Es tracta doncs de conscienciar de la importància de poder parlar obertament dels problemes de salut mental i no amagar-ho com si fos una cosa dolenta. Per fer-ho possible, Obertament ha distribuït a totes les entitats col·laboradores un pack amb material ( díptics, cartells, globus, xapes) amb el lema "Cap conversa pendent".

Sota el lema aquest any de "Ninguna conversa pendent», a la Residència per a gent gran Mutuam Manresa es van fer algunes accions:

  • Penjar la cartellera de la campanya pel centre
  • Fulletons informatius a l'entrada
  • Difusió pel barri de cartells, fulletons i xapes.
  • Fotografies per recolzar la campanya
  • Difusió a les xarxes socials i blog de Grup Mutuam

Deixa un comentari