La Llar Residència La Sardana a la final del concurs de postals de Nadal de l’ACLlSM

Desembre 27, 2016

Un any més la Llar Residència La Sardana de salut mental que gestiona Mutuam, va participar en el concurs de postals de Nadal que organitza l’ACLlSM, Associació Catalana de Llars de Salut Mental, en aquestes dates. Com a membre d’aquesta associació, la Llar Residència La Sardana participa com organitzador de l’acte i com a participant en concurs en tant és una entitat associada, i també com a participant en l'acte de lliurament de premis que es va dur a terme a la Casa del Mar de Barcelona el dimarts 13 de desembre.

Amb l'auditori ple d’usuaris, familiars i professionals de les diferents llars residències d'arreu de Catalunya,  Carme Armengol de la Fundació Pro avis i membre de l’ACLlSM va presentar l’acte amb el conte "Les flors",  que parlava sobre la creativitat de les persones. Amb dos cavallets de pintura a l'escenari, mentre es llegia el conte, va convidar a qui volgués a pintar una flor, per demostrar que l'expressió artística és una característica personal única, diferent de persona a persona. Abans del lliurament de premis, l'auditori va poder veure en pantalla un passing amb imatges de les diferents activitats que fan els usuaris a les llars de l'associació. Goya Galera (Cap de secció del servei de valoració i seguiment d’atenció a les persones del departament de treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya) va expressar la seva emoció per participar en aquest acte i conèixer en primera persona als usuaris i les activitats que hi fan. També hi va haver temps per actuacions corals i de guitarra, lectures de poesia...protagonitzades pels usuaris de les diferents llars residències.LLar Residència Mutuam La Sardana Manresa

Pel lliurament de premis, Decathlon va regalar un anorac i una motxilla a cada finalista. Els tres primers llocs també van rebre la seva postal emmarcada. Aquest any, Emilia Sampedro de la Llar Residència La Sardana (Manresa) va ser una de les finalistes d'aquesta edició. Com a cloenda, Gwen Perry, figura musical internacional de reconeguda fama, va interpretar algunes cançons, fent que l'auditori de la Casa del Mar es convertís en una improvisada sala de ball. Un pica-pica va donar per acabat aquest acte. Felicitats a tots els participants i fins el Nadal vinent!


Deixa un comentari