La cuina del Centre Mutuam La Creueta també planta cara a la COVID19

Amb el confinament, la realitat arribada a les residències de gent gran, com la del Centre Assistencial Mutuam la Creueta (Sabadell), (residència per a gent gran, centre de dia i centre sociosanitari) ha imposat una nova manera de cuinar i preparar els menús d’aquests centres que atenen persones fràgils i vulnerables. Amb la irrupció del coronavirus, els centres de Grup Mutuam van elaborar ràpidament nous protocols de seguretat i prevenció en la manipulació dels aliments i preparació dels àpats i menús, que van treballar i acordar amb les empreses de càtering amb qui es treballa i gestiona la cuina. Els professionals de la cuina, malgrat no surten a les noticies, durant tota la jornada, també utilitzen EPI’s (equips de protecció individuals) igual que tot el personal. Formen part de l’equip de La Creueta i amb la seva feina i professionalitat, ajuden i faciliten que els circuits de seguretat es mantinguin en tot moment. No han estan, no estan exempts de patir angoixa i per això compartim les seves preocupacions, acompanyant-los en tot moment.
Malgrat la nova situació amb la pandèmia, a Mutuam La Creueta, han seguit treballant en la personalització de les dietes, malgrat les dificultats, han seguit fent els seus menús especials d’algunes festivitats, que han passat durant aquests dos mesos (pasqua, les mones, aniversaris, esmorzars amb xocolata, entre d’altres). Sí que no han pogut organitzar-se les tertúlies gastronòmiques dels usuaris del centre, per anar preparant el menú de primavera-estiu, però segur que quan es normalitzin les coses, vindran les tertúlies i molt més. Ànims i moltes gràcies!

Cuina Mutuam La creueta


Deixa un comentari