La Creueta imparteix una formació d’ACP a alumnes de pràctiques

Març 1, 2024

Recentment, el Centre Assistencial Mutuam la Creueta ha format part d’una iniciativa que promou el creixement professional i la millora de la qualitat assistencial. Les professionals del centre: Puri Fernández, coordinadora d'auxiliars, i Ana M. Rubio, psicòloga, han impartit una formació d’Atenció Centrada en la Persona a alumnes de pràctiques d'Atenció a persones en situació de dependència de l'IES Montserrat Roig, Jaume Viladoms i Vapor Llonch.

La sessió de formació es va centrar en la comprensió de l'ACP, presentant la seva metodologia, incloent l'ús de mapes, i assessorant sobre com realitzar-los i analitzar-los de manera efectiva. Les professionals també van destacar les possibles accions de millora que poden aplicar.

Aquesta iniciativa té com a objectiu complementar la formació pràctica dels i les alumnes, proporcionant-los coneixements teòrics i eines pràctiques que els permetin desenvolupar-se de manera més efectiva en el seu futur professional en aquest àmbit. A través de col·laboracions com aquesta, s'enforteixen els vincles entre el món educatiu i el món professional, contribuint a una millor preparació pel futur en l'atenció a la dependència.


Deixa un comentari