La Creueta amb el Dia Internacional de la Gent Gran

Octubre 23, 2017

“L'Assemblea General de Nacions Unides, a la Resolució 45/106, de 14 de desembre de 1990, va proclamar l'1 d'octubre Dia Internacional de la Gent Gran . La comunitat internacional insta d'aquesta manera, tal i com recull el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa vetllar per una vellesa digna i segura.

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta de Sabadell participa d’aquest dia internacional col·laborant en els actes que es programen a la ciutat. Es tracta d’activitats que tenen com a objectiu conscienciar la societat sobre la gent gran, donant a conèixer les diferents realitats i promovent accions vers a la dignitat de les persones . Per al centre, això suposa també una oportunitat d’obrir-se a la ciutat i que la resta de ciutadans coneguin la realitat de les persones grans que viuen en les residències, com a element actiu de la societat.

En aquesta edició, les activitats que s’han portat a terme han girat al voltant del lema “Els hàbits saludables” i, des de La Creueta, es va organitzar, conjuntament amb altres centres residencials de la ciutat, una activitat en què cadascun portava un berenar saludable per a tots els residents i gent gran de la ciutat. El centre de Mutuam va preparar un pastís de pastanaga i nous amb productes ecològics i saludables que va ser tot un èxit.

Celebració Dia Internacional Gent Gran
Celebració Dia Internacional Gent Gran

Posteriorment, cada centre va fer una prova esportiva, que formava part de l’activitat de gimcana. Per finalitzar, tots junts, interactuant també amb les famílies i persones grans tant del centre com de fora, van participar en una màster class on tothom va poder moure’s al ritme de música d’avui i d’ahir.


Deixa un comentari