Herbes aromàtiques, flors i collites mantenen ocupada a la gent gran de les residències i centres de dia de Grup Mutuam

Agost 10, 2022

El sol i el bon temps van portar vida amb ells i les persones residents de les Residències i Centres de Dia gestionats per Grup Mutuam ho van saber aprofitar bé, cultivant flors i herbes aromàtiques i recollint collites dels seus horts.

Al Centre de Dia Verdum ubicat a Barcelona i al Centre de Dia Creu de Barberà a Sabadell van tenir una bona collita de raves i herbes vàries. No molt lluny, a la Residència Rubí, les persones residents també es van posar mans a l’obra convertint-se en jardiners i jardineres.

La gent gran de la Residència Jaume Nualart va optar per cultivar un hort aromàtic de plantes amb propietats terapèutiques. Un cop plantades, van treballar la reminiscència a través de records que els hi causaven les olors i les propietats curatives d’aquestes.  

Al Centre Assistencial Mutuam La Creueta, són més de flors que d’hortalisses. El centre va organitzar una festa per posar a punt les seves terrasses i pati. Com a convidats van tenir a les famílies, les quals van portar una planta que van plantar amb els i les residents. Van complementar la jornada amb una bona orxata per combatre la calor.

L'activitat de cultivar comporta beneficis terapèutics que milloren la qualitat de vida, repercutint positivament a millorar la salut emocional i física de les persones.


Deixa un comentari