Gimcana d’activitats de psicomotricitat al Centre de Dia Torreromeu

Gener 24, 2019

Que millor per combatre aquesta onada de fred, que l'exercici físic. Amb aquesta idea, el dimecres 9 de gener, els usuaris del Centre de Dia Torreromeu van fer front al temporal, amb una gimcana d'activitats de psicomotricitat organitzada per la terapeuta ocupacional i el fisioterapeuta del centre.

L’activitat es conformava de tres senzilles proves que requerien una certa habilitat. Consistien a tirar les bitlles, encertar una diana de velcro i anelles de goma a uns cons, en especial, el joc de les bitlles va estar molt disputat entre participants. I per si encara algú no havia entrat en calor, la sessió va finalitzar amb una taula de gimnàstica, on es van treballar de forma activa els principals moviments articulars i funcionals d'extremitats, cap i tronc.

La finalitat va ser la de mantenir actius als usuaris, ja que per les persones de la tercera edat és fonamental realitzar activitats físiques pel seu benestar, i sobretot en aquestes etapes s’ha de tenir molta cura d’escollir les activitats adequades i que siguin sempre supervisades per professionals. En resum, la gimcana va resultar molt beneficiosa per tots, a més de ser la forma idònia d’aportar aquesta dosi de salut als usuaris.


Deixa un comentari