La gent gran de les Residències i Centres de Dia de Grup Mutuam celebren festes refrescants durant l’estiu

Agost 24, 2022

La creativitat és l’aliada de la gent gran de les residències i centres de dia de Grup Mutuam, per combatre la calor. La millor manera, i la més divertida, va estar amb festes a la fresca i jocs d’aigua.

El Centre Residencial Mutuam Manresa i la Llar-Residència Salut Mental La Sardana van decorar el seu pati i tothom es va refrescar amb el joc de pescar aneguets, globus d’aigua i altres jocs psicomotrius. Van tancar la celebració amb gelats i amb un photocall estiuenc.

La gent gran de la Residència Jaume Nualart, equipament públic de Cornellà gestionat per Grup Mutuam, va decorar el centre simulant una platja i en una activitat de treballs manuals, cadascú es va fer el seu ventall. També van concloure les activitats amb un bon gelat.

Al Centre de Dia Onyar per a gent gran ubicat a Girona, amb el suport de la Fundació Mutuam Conviure, es va organitzar un espectacle de màgia a on usuaris i usuàries van participar com a ajudants del mag. Van combinar l’espectacle amb una mica d’exercici físic amb classes d’aquagym i un curs d’elaboració de còctels i granissats.


Deixa un comentari