La gent gran del centre Mutuam La Creueta no ha parat de treballar l’estimulació cognitiva durant l’estiu

Setembre 7, 2021

Al Centre Assistencial Mutuam La Creueta de Sabadell per a gent gran, s’han pres molt seriosament l’estimulació cognitiva de les persones usuàries durant l’estiu. La psicòloga del centre, Ana Rubio, s’ha encarregat d’omplir la programació, d’activitats enfocades a treballar les funcions cognitives.

Entre altres, els i les residents del centre han gaudit d’un taller d’instruments musicals on han treballat pràxies, memòria i llenguatge. Aquest ha consistit a recordar i reconèixer instruments i sons, acabant l’activitat amb una orquestra simulada.

Un altre exemple amb el qual han treballat la memòria a llarg termini, funcions executives, discriminació visual i atenció sostinguda, ha estat amb el taller de l’estiu. En aquest comentaven el temps que feia aquell dia i què s’emportarien a la platja. Amb ajuda d’imatges, han anotat i classificat els objectes. Per tancar l’activitat, han acabat comentant un cartell de gelats de Frigo de l’any 1992, recordant quins eren els seus preferits.

D’aquesta manera, les persones usuàries han aprofitat bé l’estiu, treballant pel seu benestar emocional i estimulant les funcions executives, la memòria i el llenguatge.


Deixa un comentari