Experiències culturals dels usuaris de la Residència Mutuam Manresa, gràcies al programa “Apropa Cultura”

La Residència Mutuam Manresa col·labora amb programa "Apropa Cultura", un programa socioeducatiu d'equipaments culturals de Catalunya adreçat al sector social, creat pels Departaments de Benestar Social i Família i el de Cultura.

El programa afavoreix l'assistència i participació a la programació dels equipaments culturals de Catalunya a les persones amb risc d'exclusió social (espectacles de música, teatre, dansa, circ i visita a exposicions, museus i centres culturals), enforteix les experiències vitals dels col·lectius més vulnerables i fa realitat l’accés a la cultura per a tothom.

Així doncs, els usuaris de la residència Mutuam Manresa han assistit gràcies a aquest programa a dos espectacles al teatre Kuursal de Manresa: concert de la cantant "Merche" i un espectacle de circ a càrrec de la companyia "Cabaret Elegance".

Atès que el programa ofereix una vessant formativa en arts escèniques, musica i arts plàstiques dirigida als professionals dels serveis socials adherits al programa, l'animadora del centre va participar al curs d'arts plàstiques que es va fer al Museu MACBA, per innovar i re-inventar les intervencions i eines per treballar amb els usuaris.

Tot plegat un gran encert!


Deixa un comentari