Emotiu 10è Aniversari de la Residència Les Franqueses del Vallés

El 9 de juliol va ser la data triada per celebrar l'acte institucional del 10è aniversari de la Residència Les Franqueses que va preparar i organitzar una nodrida agenda d'activitats i espectacles, concentrats en una setmana molt intensa, com la forta calor dels primers dies de juliol. Experts equilibristes, mags fantàstics, ballarins de country, esbarts dansaires, cors "rocieros" i jocs d'aigua, van ser algunes de les activitats que van tenir lloc durant la setmana. Entre moltes de les activitats que va comportar aquesta esdeveniment, cal destacar l'esforç i dedicació dels usuaris i professionals d'aquesta residència geriàtrica, per a guarnir molt bé  les instal·lacions, amb un resultat molt lluit.

L'acte central va comptar amb la presència del President de Mutuam, Agustí Montal i el President de la Fundació Privada de Les Franqueses, Manel Pascual. Tots dos van intervindré amb uns breus parlaments i van estar acompanyats per l'alcalde Francesc Colomé i la regidora de gent gran de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès. Els mitjans locals van assistir a l'acte i tots van visualitzar un vídeo gravat especialment per l'ocasió amb la intervenció de residents, familiars i voluntaris. La jornada, molt emotiva, va tancar una setmana molt activa on l'ambient festiu va ser el denominador comú.

Moltes felicitats Residència Les Franqueses !....a per l'11è aniversari!

Veieu el Lipdub que es va fer pel 10è aniversari

https://youtu.be/rLaFN_Qg1rA

 


3 comentaris a “Emotiu 10è Aniversari de la Residència Les Franqueses del Vallés

 1. Felicitats pel vostre aniversari i pel magnífic lip-dup.
  Es nota que treballeu molt i sou capaços de passar-ho bé.
  M’ha agradat molt!!!!
  Endavant!!!

  • Moltes gràcies! Això que comentes no seria possible sense la col·laboració dels usuaris, familiars i professionals de la Residència Les Franqueses del Vallès.
   Que bé que t’hagi agradat.

Deixa un comentari