Els usuaris i professionals de la Residència Les Franqueses del Vallès, envien un missatge de calma als seus familiars

Març 20, 2020

Ja fa 7 dies que tots els usuaris, residents i professionals de la Residència per a gent Les Franqueses del Vallès que gestiona Grup Mutuam en aquesta població del Vallès Oriental, estan confinats a la residència com la resta de població. Saben que aquesta és una situació excepcional, estranya i que costa de digerir a tothom, residents, familiars i equip professional del centre.

Amb paraules seves: "Agraïm a tothom la confiança i les mostres de suport que ens feu arribar, valorem l'esforç titànic que suposa estar separats per motius de força major, com també valorem molt la dedicació de tots els professionals: gerocultores, personal de neteja i bugaderia, cuineres, equip tècnic i direcció. Sabem molt be de què parlem, perquè també tenim pares i mares, i familiars que no podem visitar, en aquests moments.

"Nosaltres, avui, a la nostra residència estem molt bé, i volem gaudir molt de cada jornada. Fem el dia a dia el més normal possible malgrat totes les mesures de prevenció que hem hagut de prendre tots, a dins i fora del centre."

"Des de la Residència Les Franqueses del Vallès, volem fer arribar a totes les famílies dels nostres residents, als residents i a totes les persones que treballen aquí, un missatge positiu i esperançador, a la vegada que volem fer més petit el neguit, que pugueu tenir."

Gràcies a tothom. TOT ANIRÀ BÉ !


Deixa un comentari