Els usuaris dels Centres de Dia Sabadell Centre i Torre Romeu s’animen a conèixer el barri

Febrer 22, 2019

Com ja sabeu, des de Grup Mutuam sempre hem apostat per un envelliment actiu i per això, des de principis d’any, els usuaris de dos dels Centres de Dia que gestionem a Sabadell, han començat a fer petites excursions pel barri, cadascuna d’elles amb finalitats diferents.

Els primers a iniciar aquestes sortides, van ser un petit grup de sèniors del Centre de Dia Sabadell Centre, que a finals de gener, aprofitant que el fisioterapeuta del centre havia de fer unes compres al basar del barri per una activitat, van acompanyar-lo tot el matí, i es van quedar sorpresos de la quantitat d’articles que tenia l’establiment. En aquest sentit a primers de febrer van animar-se de nou a visitar el Centre Assistencial Mutuam La Creueta, edifici que alguns d’ells ja coneixien, i que antigament prestava uns altres serveis.

Per altra banda, els usuaris del Centre de Dia Torre Romeu, acompanyats de la terapeuta ocupacional i el fisioterapeuta, van visitar la biblioteca municipal amb la intenció de fer-se socis i gaudir de la infinitat de materials amb què compta. Entre ells es feien recomanacions i la jornada va acabar amb una passejada pel mercat de la plaça.

Malgrat siguin activitats quotidianes, també són estímuls que no s’han de perdre, doncs fomenten la convivència, la integració amb l’entorn i l’activitat física i cognitiva, que plegats aporten una millora en la seva qualitat de vida.


Deixa un comentari