Els usuaris del Centre Mutuam La Creueta dibuixen els seus sentiments i els mostren al món

Abril 2, 2020

Aquests dies, els usuaris del Centre Assistencial Mutuam La Creueta, mentre dura el confinament, elaboren i representen aquest dibuix que cadascú personalitza. Tots els dibuixos es penjaran a les finestres de les habitacions del centre perquè es pugui veure des del carrer. Una manera d'animar també als veïns i el seu entorn, en aquests moments. També la direcció del centre ha posat un mural gran a l'entrada del centre, a la reixa del pati, al costat de la porta d'entrada. El pintor Joan Coch (aquarel•lista) molt afectuosament, ha fet aquest regal al centre.
L'equip tècnic del centre va fer un recull de necessitats dels usuaris perquè no els falti de res. Amb els resultats a la mà, es planifiquen i es duen a terme aquestes activitats totalment personalitzades i individuals. Alguns usuaris, juguen a domino, d'altres escolten música, d'altres fan manualitat, altres prefereixen una estona de conversa, o trien un bon llibre.

centre residencial gent gran sabadell, Els usuaris del Centre Mutuam La Creueta dibuixen els seus sentiments i els mostren al món

Deixa un comentari