Els usuaris de la Residència Les Franqueses del Vallès gaudeixen molt d’un taller musical on-line, gràcies a l’entitat “Apropa Cultura”

Juny 19, 2020

Els usuaris de la Residència Les Franqueses del Vallès, propietat de la Fundació Privada de Les Franqueses del Vallès per a la Gent Gran que gestiona Mutuam, han gaudit recentment, d'un taller on-line «Un matí d'orquestra a distància» que ha facilitat l'entitat Apropa Cultura, una xarxa inclusiva i accessible que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer accessible la cultura i l'Auditori de Barcelona. Més enllà de l’assistència a concerts, l’Auditori de Barcelona proposa activitats participatives adreçades a col·lectius que per les seves característiques tenen dificultats per compartir un concert amb la resta del públic.
La sessió que han presenciat, ha estat molt participada i animada, viscuda amb gran entusiasme i il·lusió i fins i tot els residents han entonat i cantat el ritme de la música.
La música, sens dubte, desperta records, crea espais per compartir, vincles d'unió al cantar plegats i millora el benestar de les persones a nivell físic, emocional, psicològic, social i espiritual. Ha estat una activitat significativa per a tothom i decididament, amb música es viu molt millor.

Ja esperen el proper taller on-line.


Deixa un comentari