Els secrets més amagats de la cuina del Centre Mutuam La Creueta, al descobert

Setembre 27, 2019

Un cop al mes, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta (Sabadell) obre les portes de la seva cuina a les famílies dels usuaris, pacients i residents per mostrar com es treballa i gestiona la cuina d’una col•lectivitat, les normatives que s’apliquen i les mesures de seguretat que es prenen per mantenir i oferir els nivells d’eficiència i seguretat alimentària, requerits.
L’equip de dietistes i nutricionistes del centre, conjuntament amb el personal de cuina, aprofiten aquesta activitat per explicar com s’elaboren les diferents dietes, quins factors es tenen en compte i amb quins productes cuinen.
El Centre Assistencial Mutuam La Creueta es caracteritza per una cuina casolana i de proximitat que té en compte les preferències dels comensals que surten de les xerrades i cafès tertúlia que es celebren regularment per valorar els plats i menús. Val a dir que els seus suggeriments es prenen seriosament a l’hora de dissenyar els menús del mes, que sempre tenen en compte l’època de l’any i les festes més tradicionals, per fer de l’hora dels àpats un moment especial, amb productes molt concrets.
Durant les visites, els dubtes sobre nutrició i elaboració dels aliments que sorgeixen, ajuden a seguir fent passes cap a una cuina centrada en la persona.


Deixa un comentari