Els residents de Mutuam Manresa participen en el taller ‘Espai Gent Gran Font de saviesa’

Octubre 4, 2018

Un grup de residents, acompanyats per treballadors del Centre Residencial Mutuam Manresa, van participar el passat 18 de juliol en el taller i l’exposició “Espai gent gran Font de Saviesa”  a la biblioteca de la ciutat. Tots dos tenen com a finalitat sensibilitzar de la necessitat d’accions que permetin a les persones de la tercera edat envellir amb salut, participant plenament en la societat i sent actius com a ciutadans.

El taller va constar de dues parts. A la primera, van veure l’exposició de fotos de Marina Duran, psicòloga de centres de gent gran i aficionada a la fotografia, que té per objectiu plasmar la “bellesa” que hi ha a la “vellesa”. També vam visitar l’Espai records, on els van mostrar la primera màquina de cosir que va haver al mercat, la Singer, i la primera màquina d’escriure,  l’Olivetti. Van poder veure també pòsters de diferents marques publicitàries de l’època de joventut/maduresa, com Mirinda, Seat 600, Norit, etc., i, a partir d’aquests estímuls, van començar a rememorar i a compartir.

La segona part del taller va ser una petita xerrada explicant què són les xarxes socials. Després, cada avi va poder crear el seu propi hashtag amb una foto que ells mateixos van escollir segons el record que els evocava i van escriure una petita historia relacionada.

Finalment, allà mateix, les persones que dinamitzaven el taller van penjar les fotos a Instagram perquè els avis ho poguessin veure. Tots plegats van passar una bona estona recordant històries entranyables i divertides.

Encara no coneixes la Residència Mutuam Manresa?Ampliar Informació

 

 


Deixa un comentari