Els residents de Les Franqueses, a la Riera d’Arbúcies

Juliol 28, 2017

Els avis i àvies de Residència Les Franqueses, propietat de Fundació per la Gent Gran de Les Franqueses del Vallès gestionada per Mutuam, han participat el 14 de juliol en una excursió organitzada pel centre amb la col·laboració de familiars, voluntaris i personal a la Riera d'Arbúcies. Aquest dia, es deixen de banda les activitats que normalment es fan a la residència i s'aposta per l'adquisició de noves experiències que a la vegada ajuden a mantenir el cervell actiu.

Es pot dir que l’excursió comença els dies previs de la sortida consensuant les preferències dels participants, decidint el lloc, les activitats que s'hi poden fer, la barbacoa… Planificar i esperar el dia de l’excursió ocupa i il·lusiona els residents.

Excursió Residència Les Franqueses

Aquest tipus d'activitats, com per exemple baixar a la riera i poder remullar-se els peus, afavoreix el contacte amb el paisatge i la naturalesa, estimula el joc i la interacció entre els avis i àvies del centre, els voluntaris, les famílies i els professionals. Cada any, l’experiència és favorable i això anima el centre a preparar-ne alguna més, sobretot quan a la tornada els residents expliquen il·lusionats als companys que s'hi han quedat tot el que s'ha fet.


Deixa un comentari