Els residents de la Llar Residència La Sardana, visiten una protectora d’animals

Setembre 17, 2019

Un grup de residents de la Llar Residència Mutuam La Sardana de salut mental (Manresa), va visitar la protectora d’animals l’Aixopluc de Manresa. L’Aixopluc acull gossos i gats abandonats o requisats als seus propietaris i en té cura. Gràcies a la feina i dedicació dels molts voluntaris que hi van cada dia, els gossos mantenen una bona salut i benestar, amb les passejades i activitats que moltes d’aquestes persones anònimes els hi dediquen, fora de les gàbies.


La Llar Residència La Sardana fa la seva aportació i alguns residents del centre, fan de voluntaris, passejant gossos sempre i quan no estirin massa fort, pels voltants del refugi, prop de la riera de Rajadell. Els gossos més actius juguen amb pilotes i es remullen a la piscina, que els encanta.


Un dels residents de la llar residència, el Cándido, li agrada molt aquesta activitat: “Me gustan mucho los animales, disfruto mucho cuando vamos allí”. L’Almudena, una altra resident, sent la seva companyia, és un al•licient pels gossos. Afegeix que li aporten molta pau i són una meravella: “Me n’enduria dos o tres cap a la residencia…”, comenta.
Com veieu, beneficiats, en surten tots: voluntaris i animals, que passen un matí diferent, en contacte amb la natura i fent exercici físic, suau. A més, practiquen el voluntariat i s’emporten de regal, una gran dosi d’agraïment dels animals.


Deixa un comentari