Els professionals de l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona participen a l’Oncotrail

Octubre 4, 2019

La 7a Edició de la popular ONCOTRAIL tindrà lloc el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. L’ ONCOTRAIL és una cursa per equips que organitza la Fundació Oncolliga Girona, amb l’objectiu de recaptar diners per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer i els seus familiars. La cursa té lloc al Baix Empordà amb un recorregut circular d'uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Els equips han de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.
Aquest any a la cursa hi participa un equip de professionals de l'Hospital Sociosanitari Mutuam Girona, batejat amb el nom de Rock&Run. L’equip està format per professionals del món de la fisioteràpia, teràpia ocupacional, metge i metgesses, zeladors, logopèdia, auxiliar d’ infermeria, treball social, psicologia, neuro-psicologia i neurologia.

Oncotrail Mutuam Girona

Per participar a la cursa era necessari que l’equip recaptés un mínim de 1.000€. És per aquest motiu que el 14 de setembre l'equip Rock&Run, de l'Hospital Sociosanitari Mutuam Girona, va organitzar un concert solidari que van anomenar: “L’Oncomusic Garden”, per recaptar diners a la Jardineria Martí ( Vila-Sacra). Aquesta activitat va ser un èxit de participació i l’equip va arribar a la xifra mínima de recaptació per participar a l’Oncotrail.
L’equip Rock&Run agraeix la col•laboració dels patrocinadors, entre ells Grup Mutuam, que hi van col•laborar econòmicament i poder participar. Fins ara, l'equip ja ha aconseguit recollir 2.892 € per a la lluita contra el càncer.

L’equip Rock&Run, va finalitzar positivament aquesta cursa tan exigent i a la vegada tan solidària. I com a mostra us deixem aquestes imatges amb les cares de satsifacció per l'esforç fet. Segur que l'any vinent repetirán.


Deixa un comentari