Els centres i residències de Grup Mutuam gaudeixen d’un dolç Sant Valentí

Febrer 19, 2020

Les celebracions de Sant Valentí sempre deixen un regust dolç i un ambient amorós als centres i residències del Grup Mutuam. El conegut com a Dia dels enamorats és una bona excusa per organitzar activitats especials i passar bones estones en companyia.

Les persones usuàries dels Centres de dia La Creu de Barberà i Sabadell Centre, van elaborar una mandala amb forma de cor, van explicar a qui la volien regalar, una persona important a la seva vida i que representés el que és aquesta data. Aquells que tenien diverses persones estimades van pintar més d'un cor; no es volien oblidar de ningú. I com que és un dia molt dolç, una xocolata amb pastissets va acabar d’arrodonir la jornada.

Al Centre de dia Novalloreda, a Badalona, els usuaris i usuàries van fer una postal amb un text dedicat a la persona que havien escollit per entregar-se-la quan la veiessin. Amb ajuda de l’educadora social i les gerocultores del centre van elaborar, també, un mural per guarnir l’espai amb motiu propis de Sant Valentí.

L'amor va arribar al Centre de dia Torreromeu en forma d’una taula guarnida amb motius de Sant Valentí elaborats per les persones usuàries durant els dies anteriors. Un petit grup de persones usuàries, acompanyades per una gerocultora i el fisioterapeuta, van anar a buscar una bona quantitat de xurros que es van complementar amb la tradicional xocolata desfeta. Música ambiental romàntica i ball animat final, en el qual algun usuari ho va donar tot, van completar un dia on estimar és el verb protagonista.

A la Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació privada de la Gent Gran de Les Franqueses del Vallès gestionada per Mutuam, van celebrar el Dia dels Enamorats amb música adient per a l’ocasió, escoltant cançons que parlaven i recordaven l’amor. Relacionar el dia amb la música és enriquidor, agrada especialment i crea un ambient agradable i festiu durant el desenvolupament de l’activitat, a la vegada que serveix per crear nexes d’unió per aconseguir dia a dia una millor convivència dins del centre.

Amb aquesta activitat s’ha parlat no només de l’amor de parella, sinó també de l’amor cap a la vida, la família, els fills/es, els amics i amigues, les mascotes, les plantes i flors que es cuiden amb estima. Així s’ha donat importància a l’amor i als petits detalls de la vida. Com a símbol, s’ha entregat una agulla de roba amb un cor de colors a tots els residents amb un missatge.

A la Centre Residencial Mutuam Manresa per a gent gran, les persones usuàries van participar en un taller de galetes amb forma de cor per celebrar el Sant Valentí.

 


Deixa un comentari