Els atletes de la Residència Mutuam la Creueta participen de nou en uns Jocs Olímpics

Ja sabeu que la pràctica de l’esport i exercici físic no té edat ni limitacions i és per aquest motiu, que des de la Residència Mutuam La Creueta de Sabadell, s'aposta sempre fort per la pràctica d'algunes activitats que inclouen el treball físic, sempre adaptades als seus residents que els facin moure el cos, mantenint la ment alerta i oberta.

En aquest sentit, la primera setmana de juny, va celebrar-se la 6a edició dels Jocs Olímpics per a Gent Gran que organitza el "Grup La Onada" que es va organitzar a Barcelona, al Poliesportiu Francisco Calvo.

Al marge dels beneficis que aporta l'activitat física i que ja coneixem de sobres, la organització d'aquests jocs busca fomentar la relació entre totes les residències de gent gran de Catalunya que hi participen, així com la  bona convivència entre els residents que hi participen molt il·lusionats.

Els residents i la direcció de la Residència Mutuam la Creueta, no s'ho van voler perdre i com ve essent habitual, van presentar-se al poliesportiu  8 "atletes" ben preparats amb l'expectativa ben alta. Aquest herois van passar diferents proves físiques, de memòria i coordinació, incloent una "gens fàcil" coreografia musical del ball de la pel·lícula "Cabaret" que els residents van representar molt bé, deixant el llistó ben alt.

Un dinar final de germanor, va concloure la jornada que de ben segur repetiran l'any vinent!

6a Edició Jocs Olimpics Mutuam La Creueta
Un dinar de germanor va tancar els jocs

 


Deixa un comentari