Els 100 anys de la Sra. Prat del Centre Residencial Mutuam Manresa. Enhorabona!

El 4 de desembre, usuaris, familiars i treballadors del Centre Mutuam Manresa, varen tenir el gran honor de poder felicitar a una de les seves usuàries, la Sra. Maria Prat, amb motiu del seus 100 anys. Durant tot el dia, es van fer diferents actes per celebrar l'onomàstica. Al matí el Sr. Miquel Davins, regidor de Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa, va felicitar-la en persona i li va lliurar un ram de flors i una rèplica de la porta de l'Ajuntament, amb un escrit per la Sra. Prat. Durant l'acte la directora del centre, Montse Camprubí li va lliurar una placa commemorativa pel seu centenari de part de tot el Grup Mutuam, un bonic  fulard de part de tot l'equip professional del Centre Residencial Mutuam Manresa, amb el que la Sra. Prat es va emocionar molt, mentre anava repetint que no es mereixia tanta celebració...:)

A la tarda, la Sra. Prat, es va convertir en el focus d'atenció de tots els residents, on amb ajuda de les auxiliars i de l'animadora, va bufar les espelmes del pastís, i li van lliurar una postal signada per tots els
companys i treballadors del centre. Per tancar la festa i en el seu honor, va haver actuació i espectacle inclòs, dels nois i noies de "Som Cabaret", que van fer menció del seu aniversari en diferents moments de la seva actuació i van repassar cançons de la seva època. En resum, va ser un dia ple d'emocions que tots guardaran amb especial tendresa en els nostres cors i especialment la Maria.

Avia centenària Sra. Maria Prat

Felicitats Maria!


Deixa un comentari