El violeta tenyeix els centres de Mutuam per reivindicar el paper de la Dona

Març 28, 2018

Els centres de Grup Mutuam han volgut reivindicar el paper de la dona en la societat amb diferents accions per al 8 de març. Des de les activitats més festives a la reflexió crítica, els usuaris han pogut implicar-se en una jornada tenyida de violeta.

A la Residència Sant Cugat, un equipament públic gestionat per Mutuam, van celebrar el Dia Internacional de la Dona organitzant un taller per confeccionar llaços liles amb els quals van decorar la reixa del balcó. A més, al migdia, van llegir un manifest.

A la Residència Jaume Nualart, l’equipament públic que Mutuam gestiona a Cornellà, van decidir decorar tota el centre amb motius reivindicatius del paper de la dona en la societat i relats de vivències que han marcat a algunes de les residents pel fet de ser dones. D’altra banda, van fer una petita dinàmica en què es va explicar l'origen d’aquesta jornada i entre tots van reflexionar sobre el tema.

Per la seva banda, al Centre de Dia Nova Lloreda, a Badalona, usuaris i treballadors, dones i homes, van voler subratllar el caràcter més reivindicatiu del 8 de març posant-se al costat de les dones que es troben en una situació més desfavorable des del punt de vista econòmic o cultural. No obstant això, també hi va haver celebració més lúdica, amb música i globus liles.


Deixa un comentari