El treball continuat de la psicomotricitat a la Residència Les Franqueses

Desembre 22, 2017

A Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació privada de la Gent Gran de Les Franqueses del Vallès gestionada per Mutuam, la fisioterapeuta i la terapeuta ocupacional indistintament dediquen cada dia una estona al matí a la realització d’activitats psicomotrius amb les persones grans del centre. La psicomotricitat és una tècnica corporal que permet treballar de manera global amb el resident, estimulant no només els aspectes físics sinó també aspectes cognitius, afectius i relacionals.

Alguns dels objectius que es pretenen amb la practica psicomotriu són: mantenir la independència funcional i la qualitat de vida dels residents afavorint el desenvolupament motriu; millorar les relacions socials experimentant el moviment amb el grup de participants; i augmentar el benestar emocional passant una estona distreta i divertida.

Des de la psicomotricitat, s’entén el moviment com una font de salut física, un mitjà d’estimulació sensorial i organitzador de les capacitats cognitives i un mitjà de comunicació i de relació amb els altres.

Encara no coneixes la Residència Les FranquesesAmpliar informació

Deixa un comentari