El servei eDCA de la Residència Vila-seca rep els primers agraïments

Setembre 25, 2018

Els i les professionals de l’equip de Suport al Dany Cerebral Adquirit ubicat a la Residència Vila-seca de Grup Mutuam, format per una neuropsicòloga, un terapeuta ocupacional, una fisioterapeuta, dos logopedes, la doctora González, auxiliars de clínica i altres professionals de suport, reben la millor recompensa que podien esperar, l’agraïment de les persones ateses. La Dolors, una pacient del servei, ha volgut explicar en primera persona la seva vivència en un escrit.

Agraïment eDCA

 

El servei eDCA és un servei inclòs en la cartera de serveis d'utilització pública que consisteix en un servei de suport psicològic i rehabilitador ambulatori. Gestionat per Grup Mutuam, es porta a terme a la Residència Vila-seca des de fa poc més d’un any. El seu equip dona resposta a la necessitat de rehabilitació dels pacients amb dany cerebral adquirit i d’altres patologies neurològiques. L'objectiu principal és el de millorar la qualitat de vida d’aquests i de les seves famílies mitjançant un abordatge integral i multidisciplinari.

La prestació es porta a terme seguint el principi d'accés equitatiu a la cartera de serveis d’utilització pública, i per tant, qualsevol usuari de la Regió sanitària del Camp de Tarragona se’n pot beneficiar.

En cas que alguna persona del seu entorn pugui ser candidata a beneficar-se del servei, pot posar-se en contacte amb Adela Mas, coordinadora del servei (adela.mas@mutuam.com), o Sïlvia Mirete, directora del centre (silvia.mirete@mutuam.com), i li facilitaran més informació. També pot cosulta el díptic del servei


Deixa un comentari