El projecte solidari Gent Gran Generosa apropa els usuaris de les residències a la comunitat

Febrer 13, 2018

Diversos centres de Grup Mutuam van participar novament durant el Nadal en el projecte Gent Gran Generosa. Aquesta iniciativa, impulsada per la pròpia entitat, té per objectiu tant facilitar la interrelació de persones grans que viuen soles amb persones grans que viuen en una residència, compartint l’esperit nadalenc en família, com apropar la vida del centre residencial a la ciutat, establint contacte amb algunes de les seves entitats socials. Aquest projecte fomenta també la implicació de tot l’equip professional, de les famílies i usuaris del centre, treballant valors i la solidaritat social.

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta en aquesta edició va obsequiar amb cistelles a deu persones grans que pertanyen al barri de La Roureda de Sabadell i que formen part d’una entitat social. L’acte de lliurament va comptar amb l’actuació de la Coral de La Roureda, acompanyats d’un fantàstic vermut. Els cistells, elaborats pels residents de la Creueta, incloïen, una manualitat feta al centre, juntament amb altres productes aportats per diferents empreses i entitats col·laboradores.

A la Residència Font Florida el projecte Gent Gran Generosa també va permetre als residents compartir una bona estona amb els voluntaris de la Parròquia Sant Bartomeu. Van convidar-los a ells i a algunes famílies a berenar al Centre de Dia i van fer-los amb il·lusió l’entrega de les Cistelles Solidàries.

El lliurament dels obsequis, en aquest cas fet pel Pare Noel, també va fer passar una bona estona als usuaris dels centres de dia Torreromeu i Sabadell Centre. Van assistir-hi moltes de les seves famílies, es van cantar nadales i es va cloure la festa amb torrons, neules i cava.

La Residència Vila-seca va entregar, mitjançant l’entitat del Casal de la Dona del municipi, un total de deu cistelles a persones que viuen soles. A l’acte els va acompanyar la presidenta de l’entitat, Imma Ripoll. La iniciativa va servir, a més, perquè les persones ateses en el centre de dia i les que rebien la cistella compartissin espai i juguessin al bingo, mentre picotejaven uns torrons i unes neules.

A la Residència Sant Cugat, també van participar en el projecte Gent Gran Generosa. En aquest cas, les seves cistelles van anar a parar a l’Associació Gilgal, que treballa amb persones grans en situació vulnerable del barri.


Deixa un comentari