El lliurament del premis del concurs de cuina del Centre Mutuam La Creueta 2019

Juliol 30, 2019

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta de Sabadell, organitza anualment un concurs de receptes de cuina on els nostres usuaris presenten una recepta d’alguns dels seus plats preferits, un concurs que marca el punt i final de la programació d’activitats de cuina de la temporada. Aquest any, les receptes havien de ser d’algun de les seves postres. De totes les receptes presentades, el jurat, composat per membres de l’equip nutricionista del centre , va escollir dues receptes presentades, tenint en compte aspectes com ara l’aplicabilitat en el menú i cuina del centre, i els gustos més majoritaris dels residents, ja que les receptes guanyadores havien d’ incloure’s en el menú i receptari del centre.

El 1r premi va ser per una fantàstica amanida de fruita “L’amanida del Matias” , i com a premi, l’usuari guanyador amb un familiar, i els membres de l’equip de nutrició del centre, l’educadora social i la directora del centre, van dinar a un restaurant de la ciutat: una bona oportunitat per xerrar tranquil•lament.

El 2n Premi, va ser la recepta guanyadora de la Teodora, amb les seves “Torrijas de la Teodora”, un clàssic de la cuina tradicional que ella mateixa, juntament amb el seu fill, van preparar a la cuina de centre, ensenyant a les cuineres tots els passos de la recepta.

L’objectiu d’aquests premis és el de fomentar la participació i la relació dels usuaris amb les seves famílies i els membres de l’equip professional, i personal de cuina, inclosa. Les activitats i tallers, al voltant de la cuina són una de les activitats estrella del centre, que sempre compta amb una gran participació per part dels residents. Entre altres coses, afavoreix la cooperació , la comunicació i les relacions socials, al mateix temps que es treballa la reminiscència i l’estimulació sensorial.


Deixa un comentari