El Dia Mundial del càncer de mama rep un petit homentage en els centres de Grup Mutuam

Octubre 20, 2020

Aquest dilluns la Residència Font Florida per a gent gran (Barcelona) va voler recordar i recolzar el Dia Mundial del Càncer de Mama que va ser el ahir 19 d'octubre. Impulsat per l'OMS aquesta diada, persegueix

Residència Font Florida
Llaços per un dia especial per a les dones

conscienciar a la societat de la importància de la recerca, inversió i prevenció precoç d'aquesta malaltia. És una data que ens recorda a tots el compromís amb la lluita contra un dels tumors més freqüents a les dones. A la Residència Font Florida per a gent gran, professionals i usuaris, al llarg del matí, van fer un taller de manualitats per decorar les finestres del centre amb llaços roses, símbols d'aquest dia. A la tarda un berenar a base de dònuts de color rosa van donar per acabada aquesta jornada.

Per altra banda l'Hospital Sociosanitari Mutuam Girona que gestiona grup Mutuam, també va fer un homenatge molt personal aquest dia. L'equip al complet i en un moment en el que predomina la incidència de la Covid-19, va voler fer visible una malaltia molt freqüent entre les dones, avui...el càncer.  Els professionals de l’Hospital Sociosanitari que Mutuam gestiona a  Girona van treballar tot el dia amb un llaç rosa ben posar. A les 12 del migdia, van fer-se unes instantànies a l’exterior del centre, a l’entrada, sota el eslògan: “Traiem el pit per elles”.


Deixa un comentari