La Residència Mutuam Manresa assisteix a l’acte “Un avi, un somriure” al Teatre Conservatori de Manresa

Gener 18, 2016

El 9 de desembre de l'any passat, 11 usuaris del Centre Residencial Mutuam Manresa acompanyats per auxiliars i animadors d'aquesta residència geriàtrica de Grup Mutuam, van gaudir d'un espectacle solidari que va organitzar Elena Vers for Hungers i Comedia en Acció que va tenir lloc en el Conservatori de Manresa per a la gent gran d'aquesta ciutat. Gràcies a aquest acte, usuaris de varies residències geriàtriques de Manresa i gent gran procedent d'altres associacions, van assistir a aquest espectacle que els van oferir a base de boníssims monòlegs per part dels artistes Miguel Espejo i Dani Mares, i altres actuacions que els van entretenir.  Una activitat ben diferent al que estan acostumats que els va sentir molt especials i que van gaudir molt.

Premsa de l'acte


2 comentaris a “La Residència Mutuam Manresa assisteix a l’acte “Un avi, un somriure” al Teatre Conservatori de Manresa”

  1. Hola soc Miguel Espejo dir que per part nostre va ser un plaer que tambe vam comptar amb les cançons de Lydia Ruiz. Moltissimes gracies per la vostra assistencia

    Respon

Deixa un comentari