El Centre Assistencial Mutuam La Creueta orienta professionalment als joves, durant la 3a Fira Apropa’t a la FP

Març 14, 2019

El 22 de febrer, El Centre Assistencial Mutuam La Creueta de Sabadell, va estar present a la 3a Fira d’orientació educativa i professional Apropa’t a la Formació Professional. Aquesta fira està adreçada a alumnes de 4t d’ESO i a diferents col·lectius que s’estan formant, amb una mirada posada al seu futur acadèmic. Esdeveniments com aquests acosten els centres formatius al teixit empresarial i a la realitat laboral, mostrant una visió molt real dels perfils més buscats i necessaris, alhora que també la importància d’afrontar els processos de selecció i els seus punts clau.

Aprofitant aquesta gran oportunitat, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta va posar un estand, reproduint una sala de rehabilitació, on es mostrava als alumnes com fer les mobilitzacions i transferències correctes a persones dependents. Com a fet a ressaltar, la directora del centre, Dolors Cabré, va fer una presentació del centre i dels diferents perfils professionals que es requereixen en l’actualitat.

La participació en la fira va concloure amb una bona valoració dels visitants que van resultar molt participatius i interessats, exposant els seus dubtes professionals i sortint amb una nova visió, assolint d’aquesta manera l’objectiu d’orientar a la gent jove en el camí de la vocació professional.

 


Deixa un comentari