L’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona commemora el Dia Mundial de l’Ictus

Octubre 29, 2021

En commemoració al Dia Mundial de l’Ictus, l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona amb la col·laboració de l’Associació Ictus Girona, van organitzar al llarg de la setmana, un seguit d’activitats informatives i preventives. L’objectiu d’aquestes era sensibilitzar a la societat sobre aquesta malaltia que afecta anualment a prop de 15 milions de persones.

Les activitats en qüestió iniciàvem amb la instal·lació d’una taula informativa a l’entrada del centre, gestionada per les persones ingressades a la Unitat de Rehabilitació Intensiva amb el suport de l’equip. Aquesta es va complementar amb altres activitats celebrades el 27 d’octubre. El dia en qüestió, tant els pacients com les seves famílies, van gaudir d’una activitat rítmica, una de cant i d’un espai per compartir experiències amb expacients del centre. En el cas de l’activitat rítmica, en tractar-se d’una sessió de fisioteràpia grupal es van realitzar a l’exterior del centre.

Un acte entranyable i de reconeixement a pacients i professionals que els acompanyen en el procés, el qual no hauria estat possible sense la implicació de la Unitat de Rehabilitació Intensiva i l’equip assistencial del centre.


Deixa un comentari