L’esperat Dia Internacional de la Gent Gran va tenir un ressó especial a les Residències del Grup Mutuam

Octubre 5, 2022

El Dia Internacional de la Gent Gran es va celebrar en gran a les residències de Grup Mutuam, cadascuna a la seva manera va fer de les persones grans els i les protagonistes.  

La Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació Privada Les Franqueses del Vallès, va organitzar un torneig de petanca i bitlles per promoure un envelliment actiu i saludable amb exercici físic moderat. Un cop acabada l’activitat van gaudir plegats d’un vermut i d’un ball al jardí del centre.

A la Residència Rubí, equipament públic gestionat per Grup Mutuam, es va organitzar a petició de les persones residents, un taller de lectures ‘regalades’. L’activitat consistia a fer que, qui volgués, llegís els sues fragments favorits de llibres o poesia per compartir-los amb la resta de companys i companyes. Va estar una estona on a més de cultura, es van transmetre moltes opinions, pensaments i sobretot somriures.

La gent gran de la Residència Vila-seca, va realitzar activitats diverses durant tot el cap de setmana, però dues de les més destacades van ser el XIII Concurs de dibuix i un concert a càrrec de ResidènciART. En el cas del concurs de dibuix, aquest es va fer amb l’alumnat de tercer de primària de les escoles de Vila-seca. El jurat, van ser les persones residents i el personal del centre. El lliurament de premis, va anar seguit d’un conta contes, l’Argus Farrè per l’Escola Cal·lipolis, com a escola convidada. Aquestes activitats es van acompanyar amb dinars especials i una xocolatada, comptant amb l’assistència de les famílies a totes elles.

A Sabadell, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta, es va sumar a la Festa Gran organitzada per l’Ajuntament del municipi amb la col·laboració de la Coordinadora de Casals i Entitats de Gent Gran de Sabadell, Vimusa, Transports Urbans de Sabadell i residències de gent gran de la ciutat.

Enguany la festa estava dedicada a la promoció d’un estil de vida actiu i saludable. Dins el programa, la residència participava en una de les activitats conjuntament amb la resta de centres de gent gran de la ciutat, la qual consistia a organitzar un seguit de jocs per a treballar les capacitats cognitives i físiques de les persones assistents. Les persones residents i el personal del centre van organitzar un joc visual de memòria i a més van repartir a tothom un esmorzar saludable i vegà, un pastís de carbassó i la seva recepta. A més, es va comptar amb un estand a la plaça de l’Ajuntament que permetia la interacció amb la gent de Sabadell. Un moment on es van fer molts vincles entre la gent gran de La Creueta i la comunitat.


Deixa un comentari