La Creueta i el Centre de Dia Torre Romeu aposten per activitats basades en el model d’Atenció Centrada a la Persona (ACP)

Abril 22, 2021

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta i el Centre de Dia Torre Romeu, gestionats per Grup Mutuam a Sabadell, vetllen per una atenció personalitzada i centrada en les necessitats de les persones residents i usuàries, amb activitats basades en el model d’Atenció Centrada a la Persona (ACP).

Partint de les històries de vida i preferències dels usuaris i usuàries, La Creueta ha organitzat un petit grup amb la mateixa afició per la pintura i les arts plàstiques. Durant una de les trobades, van escollir la tècnica de l’aquarel·la. Demostrant les seves capacitats artístiques i expressant les seves emocions. L’activitat la van acompanyar de música perquè la inspiració i creativitat fluïssin més fàcilment.

D’una manera diferent, però amb la mateixa finalitat, promovent les decisions individuals i l’autonomia, ho fa el Centre de Dia Torre Romeu. On una de les usuàries té l’hàbit motivant de fer les compres quotidianes. Amb la dificultat que li presenta el fet de caminar llargs trajectes, només se sent segura acompanyada per algun dels professionals. D’aquesta manera un petit acompanyament, representa per la usuària un gran sentiment d’independència i valor d’utilitat.

En conjunt, activitats que els centres promouen, ja que aquestes representen una mirada que té en compte a la persona atesa, les seves particularitats i preferències.


Deixa un comentari