La Creueta porta la realitat de la gent gran a les aules d’instituts de Sabadell

Desembre 21, 2018

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta ha iniciat aquest any una nova activitat dins dels projectes de relació amb la comunitat. Es tracta d’una iniciativa dins de l’espai de relacions intergeneracionals i comunitàries, basat en la formació de valors, en el coneixement de les persones grans i en donar a conèixer què és un centre residencial, qui hi viu i què s’hi fa.

El centre, que disposa de més de 10 convenis de col·laboració amb diferents entitats educatives de la ciutat de Sabadell, acull durant tot l’any alumnes de 3r i 4rt d’ESO que hi porten a terme diferents activitats, com a contingut del seu currículum escolar. La novetat, en aquest cas, és que és el centre el que està present a les aules.

La Creueta ha estat escollida com a entitat per portar a terme aquest nou projecte de servei comunitari i d’aprenentatge i servei creat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i promogut des de l’Ajuntament i diferents entitats educatives de la ciutat.

Durant el mes de novembre, l’educadora social del centre, Rosa Torró, va fer la primera d’una sèrie de sessions formatives als alumnes de 3r d’ESO de l’IES Sabadell. L’objectiu, donar a conèixer al col·lectiu de joves, que són el futur i que també són font d’informació i formació de les persones grans amb les que conviuen, la realitat d’aquest segment de població, la tasca que es porta a terme en el centre, els perfils professionals que hi treballen i els perfils de gent gran i socials que hi viuen.


Deixa un comentari