Originalitat i il·lusió al Concurs de Portes de Nadal de la Residència Font Florida per a gent gran

Gener 7, 2022

L’originalitat es va fer present a la Residència Font Florida per a gent gran, equipament públic gestionat per Grup Mutuam a Barcelona, gràcies al seu Concurs de decoració de Portes de Nadal.

La idea va sorgir quan l’equip de professionals del centre es disposava a guarnir de Nadal la residència, però van voler donar-li una volta a la decoració. El concurs, on el jurat van ser les famílies de les persones residents, premiava l’originalitat.

La iniciativa va estar tot un èxit amb un nivell de participació molt alt. Les diferents portes decorades amb diferents estils i tècniques, reflectien la il·lusió i cura amb la qual els i les artistes les feien. La diversitat i l’espectacularitat dels dissenys van fer d’aquesta una competició molt renyida. El guanyador no era realment l’important, ja que el premi va ser gaudir del procés i del resultat.

Aquesta va ser una de les activitats especials programades durant el desembre, junt amb altres com els bingos especials, cinema nadalenc, nadales, regals i molt més.


Deixa un comentari