La gent gran de Collserola rep a les persones voluntàries de La Caixa

Novembre 30, 2023

Recentment, el Centre Assistencial Mutuam Collserola ha rebut la visita de diverses persones voluntàries de La Caixa en una iniciativa dedicada a la gent gran. L'objectiu principal ha estat oferir-los assessorament i suport en l'ús dels telèfons mòbils, proporcionant-los l'oportunitat i l'experiència de connectar amb les tecnologies actuals.

Els i les voluntàries, han dedicat temps i esforços a mostrar a la gent gran del centre com utilitzar els seus dispositius mòbils, ajudant-los a navegar per aplicacions, enviar missatges i realitzar trucades. A més, el moment culminant ha sigut quan els voluntaris, després de les sessions de tutoria amb els mòbils, van decidir quedar-se i conversar amb els residents. L'ambient va ser tan positiu i amistós que els voluntaris van ser convidats a tornar.

Així doncs, aquest acte de voluntariat ha tingut un impacte en l'aprenentatge i la confiança tecnològica dels residents. A més, també ha ressaltat la importància de les connexions intergeneracionals i la riquesa que pot aportar el diàleg entre persones de diferents edats. Agraïm sincerament als voluntaris de La Caixa per la seva dedicació i contribució al benestar de la gent gran al Centre Assistencial Mutuam Collserola.

Collserola voluntariat La Caixa

Deixa un comentari