Collserola compromès amb les pràctiques universitàries d’Infermeria

Gener 3, 2024

Recentment, els i les alumnes de primer curs d'infermeria de la Blanquerna – Universitat Ramon Llull van iniciar un apassionant programa de pràctiques al Centre Assistencial Mutuam Collserola, oferint una oportunitat excepcional per aplicar els seus coneixements en un entorn assistencial real.

Des de principis de novembre fins a mitjans de desembre, Collserola va agafar el compromís de formar al grup de 18 alumnes acompanyats de la seva tutora de pràctiques, els quals es desplaçaven cada divendres al Centre Assistencial Mutuam Collserola. Aquesta experiència formativa amb el grup de residents es va desenvolupar en dos grups distribuïts estratègicament al centre per maximitzar l'aprenentatge pràctic.

Amb horaris específics, els i les estudiants van estar immersos en situacions assistencials reals amb diferents pacients. El centre els hi va oferir l’oportunitat única de treballar a prop de professionals de la salut i posar en pràctica les seves habilitats adquirides a l'aula. Aquesta experiència no només va enriquir els seus coneixements tècnics sinó que també els va proporcionar una visió del funcionament diari d'un centre assistencial amb gent gran.

Així doncs, la iniciativa va destacar la dedicació per part del grup d'alumnes  així com la implicació del Centre Assistencial Mutuam Collserola. En definitiva, la col·laboració va oferir una experiència educativa enriquidora i beneficiosa tant pels estudiants com pels professionals del centre i les persones residents.


Deixa un comentari