Els centres de Grup Mutuam s’acomiaden del Nadal amb les visites dels Reis

Gener 15, 2019

Els centres i residències de Grup Mutuam han conclòs les festes de Nadal amb les celebracions de Cap d’Any i les visites dels Reis d’Orient. Tot plegat ha deixat un munt de records i imatges que han volgut compartir.

Si el 31 desembre al Centre Residencial Mutuam La Creueta havien acomiadat l’any com cal, amb un fantàstic sopar, acompanyat dels grams de raïm per menjar al ritme de les 12 campanades, el 6 de gener van arribar els Reis d’Orient. Acompanyats dels patges, van repartir regals i caramels a totes les persones usuàries del centre, residents i pacients sociosanitaris, portant-los l’alegria i records de la infantesa, una alegria i il·lusió que cada any es demostra que no té edat.

A la Residència Vila-seca, la visita de Ses Majestats es va avançar un parell de dies. Dos voluntaris i una resident es van vestir de reis/patges per rebre cartes de nens del municipi o familiars i, posteriorment, van repartir un detall a totes les persones que viuen en aquest centre de Grup Mutuam a Tarragona.

Les persones que viuen a la Residència Molí Via Favència, a Barcelona, van celebrar el Cap d’Any amb un sopar especial i els propis treballadors van fer un vídeo amb les campanades.  Al llarg dels dies següents, s’hi van organitzar tallers per fer bosses amb carbó i xocolatines per a la nit de Reis. Finalment, el 6 de gener, els Reis d'Orient, interpretats per gerocultores del centre, van oferir un munt de regals a tots els residents. No hi van faltar tampoc el carbó i els caramels.

A la Residència Jaume Nualart, a Cornellà, van voler donar la benvinguda a l’Any Nou amb un mural col·lectiu on residents i personal van plasmar-hi els desitjos per al 2019. Pel que fa a l’espera visita dels Reis d’Orient, va arribar carregada de regals bonics i pràctics.

Per si la visita de Ses Majestats no fos suficient per animar la jornada del 6 de gener, a la Residència Mercat de Guinardó, a Barcelona, van gaudir, a més, d’una actuació de la Coral del Guinardó i d’un grup de dansa infantil.

Els residents i treballadors de la Residència Font Florida, a Barcelona, i de la Residència Les Franqueses també van rebre amb entusiasme la visita dels Reis d'Orient i van passar moments entranyables i plens d'alegria.


Deixa un comentari