Els centres per a gent gran de Grup Mutuam celebren la Diada Nacional de Catalunya

Setembre 16, 2021

Durant la Diada Nacional de Catalunya, celebrada l’11 de setembre, els centres per a gent gran de Grup Mutuam, van voler fer les seves celebracions tradicionals.

Al Centre de Dia Torre Romeu, equipament públic gestionat per Grup Mutuam a Sabadell, van fer una activitat homenatge, on les persones usuàries recreaven el símbol d’unió i fraternitat amb unes cintes.

A Sabadell mateix, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta, usuaris i usuàries van penjar la senyera fora del centre i van fer un taller de coques de crema catalana. Aquest taller el van realitzar en grups bombolles, en diferents espais simultàniament i amb la col·laboració de l’equip nutricionista del centre i professionals assistencials. Mentre anaven comentant aspectes culinaris, s’acompanyaven de cançons catalanes i sardanes. Van culminar el dia amb un menú especial pel dinar. 

A Barcelona, la Residència Font Florida per a gent gran va celebrar la diada amb una activitat conjunta al pati. Van fer un ‘Pasapalabra’ i després van gaudir d’un petit concert de violí, que va fer la treballadora social del centre, Raquel Alejandre, on va interpretar Els Segadors i altres peces que van arribar al cor de tot el públic. Després van continuar amb un pica-pica i un menú especial.  

El Centre Residencial Mutuam Manresa, es van animar a fer uns balls i unes sardanes, i per compensar l’exercici físic van tastar un pastís de diada i d’una decoració festiva catalana.

A prop, a la Residència Rubí equipament públic gestionat per Grup Mutuam, ja van començar a gaudir d’aquest dia festiu durant la setmana. Persones residents i professionals, van fer treballs manuals, fent llaços amb la bandera catalana, personalitzant-los amb elements decoratius. A més, van decorar la porta principal de la residència amb una senyera.

La Residència Vila-seca, per la seva banda, va decorar també l’entrada i l’interior del centre amb banderes catalanes, i el personal de cuina va sorprendre els i les residents amb unes postres especials.


Deixa un comentari