Centres de Mutuam comparteixen una taula solidària amb persones grans vulnerables

Febrer 22, 2018

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta, a Sabadell, i la Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació Privada de Les Franqueses del Vallès per a gent gran que gestiona Mutuam, han participat en el projecte d’ACRA Compartim Taula. La iniciativa té per objectiu oferir alimentació gratuïta a persones grans amb necessitats socials i/o econòmiques, garantint la seva correcta nutrició en un centre de proximitat i facilitar un espai que permeti fomentar les relacions socials.

Els centres de Mutuam fa anys que participen en aquest projecte promogut per ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials). En aquesta darrera edició, la Residència les Franqueses ha ofert un total de 31 àpats i el Centre Assistencial Mutuam La Creueta, 932.

Des dels centres, s’ofereix l’expertesa dels professionals en el benestar de les persones grans, fomentant la integració amb l’entorn més proper i aportant un recurs molt valuós en el context socioeconòmic actual a favor de la gent gran. L’aïllament social és un greu problema que afecta les persones grans i que provoca problemes en la seva salut física i mental, donat que pateixen el risc de deixar de relacionar-se amb altres persones, així com de patir mancances greus en l’alimentació.


Deixa un comentari