El Centre Assistencial Mutuam La Creueta en constant formació contra la Covid-19

Febrer 19, 2021

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta del Grup Mutuam, no abaixa la guàrdia en cap moment. Aquest, imparteix sessions de formació dins del seu Pla de Contingència, sobre aspectes de la Covid-19.

Seguint les indicacions de Salut Pública, el centre dóna pes al seu pla, el qual demanda formació per a tot el personal. Des de l’assistencial i el tècnic fins al de manteniment, bugaderia i neteja. Les sessions es fan cada un o dos mesos i són en l’àmbit teòric i pràctic. En aquestes, es recorda al personal l’ús correcte dels EPIS segons el color de sectorització, el qual defineix si és Covid negativa, positiva o en observació, així en els diferents circuits de bugaderia, cuina i escombraries.

A més es té en consideració a tothom, i se’ls hi fa arribar diferents seminaris web per tal que tinguin accés a la formació. En conseqüència a les restriccions, les sessions es fan en grups reduïts i en diferents horaris, sempre a espais ventilats i mantenint les distàncies. Tot i que la situació és estable, el centre és proactiu i continua en formació constant, per tal d’estar preparats davant qualsevol incidència.


Deixa un comentari