El Centre Assistencial Mutuam La Creueta prepara el Nadal amb molta il·lusió

Desembre 22, 2022

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta a Sabadell fa dies que té un programa d'activitats molt variat per gaudir abans de les festes de Nadal. Usuaris, residents, professionals, familiars i voluntaris han seguit al peu de la lletra les activitats previstes per tenir el centre molt ben decorat i per organitzar i participar de tallers propis d'aquesta època de l'any.

Entre algunes activitats en destaquem tres: un taller de galetes de Nadal que els van quedar molt bones amb el que van passar una tarda molt distreta; les visites de varies corals, de la que en destaquem una de multitudinària: 100 nens i nenes de l'Escola Enric Cassasses, que els van deixar un recital fantàstic i que es va dur a terme a l'exterior del centre com a mesura preventiva. Els residents i usuaris que no podien baixar al carrer, ho van poder veure des de les finestres. Els nens ben contents i amb la feina feta, van marxar del Centre Assistencial Mutuam La Creueta amb un detallet que van preparar per ells, expressament. I per últim donat que Mutuam La Creueta ha estat de nou un punt de recollida d'aliments pel Rebost Solidari, un usuari del centre va fer el lliurament d'aliments a un membre d'aquesta entitat.

Entre tanta activitat també van tenir temps d'organitzar la celebració del caga-tió, amb les famílies, els residents i un grup de música. Plegats van berenar turrons, neules i xocolata desfeta. L'activitat molt popular entre les famílies i els residents també es va organitzar a la unitat de psicogeriatria del centre assistencial i va ser també, tot un èxit.

Residència Mutuam La creueta


Deixa un comentari