El Centre Assistencial Mutuam La Creueta promou el voluntariat familiar

Juliol 29, 2022

Les persones voluntàries tenen un paper molt important a les residències per a gent gran. La seva comesa és crear vincles a través de temps compartit amb les persones que hi viuen al centre. I que millor, que aquesta companyia vingui donada per una persona que ja té a un familiar en la mateixa situació. Per aquest motiu, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta ubicat a Sabadell, aposta per involucrar a les famílies en el seu projecte de voluntariat familiar, el qual està dins del marc de la Responsabilitat Social Corporativa del grup.

La Maria Eugènia, qui té al seu pare vivint a La Creueta, explica com és la seva experiència i tot el que li aporta ser voluntària al centre. Perquè no només comporta implicar-se amb la gent gran sinó amb la vida del centre i l’equip professional. El que més destaca és que, el millor regal que podem fer és regalar el nostre temps, no costa res i per a les persones que ho reben significa molt.

Si vols ser voluntari al Centre Assistencial Mutuam La Creueta, posa't en contacte amb: Rosa Torró, educadora social | rosa.torro@mutuam.com 


Deixa un comentari