El Centre Assistencial Mutuam La Creueta participa en el Projecte “Activa Vallés +55“ promogut per l’Ajuntament de Sabadell

Maig 26, 2021

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta va estar convidat per l’Ajuntament de Sabadell a formar part del Projecte “Activa Vallès +55”. Aquest es porta a terme junt els ajuntaments de Badia del Vallès, Castellar del Vallès i Cerdanyola del Vallès i s’emmarca en el programa TTT – Treball, Talent i Tecnologia, promogut per la Diputació de Barcelona. El projecte, se centra en les empreses i la qualificació de persones relacionades amb els serveis i productes adreçats a les persones majors de cinquanta-cinc anys per a millorar la seva qualitat de vida, sigui des de l’envelliment actiu o l’atenció sociosanitària.

D’aquesta manera, la participació del centre es va concretar en unes entrevistes virtuals fetes a la directora del centre, Dolors Cabré. Amb les quals es buscava aprofundir en el coneixement de la cadena de valor com a organització de referència del territori. Amb aquesta i amb les altres participacions s’aconseguiran identificar les principals tendències i reptes per tal de treballar en la millora del posicionament del sector.


Deixa un comentari