El Centre Assistencial Mutuam La Creueta per a gent gran ha tingut un estiu ple d’activitats

Setembre 2, 2022

La gent gran del Centre Assistencial Mutuam La Creueta no s’ha estat quieta aquest estiu gràcies a les diverses activitats organitzades pels professionals.

Un cinema a la fresca acompanyat de refrigeris i pastissets de fruita, els hi va refrescar les nits d’estiu al centre. Aprofitant també les zones exteriors i amb la col·laboració de la parròquia de Sant Feliu de Sabadell, es van organitzar misses per a tothom qui volgués assistir, la més especial va estar la de Sant Pere.

Les rebaixes d’estiu també van estar presents a la Creueta. Entre residents i professionals van crear un mercat de roba per vendre. Les altres persones usuàries i les seves famílies convidades, van gaudir remenant i triant peces. Una de les activitats de la vida diària que es volia apropar a la gent que hi viu al centre, ja que no ho solen fer habitualment.

També va haver-hi moments per treballar l’estimulació sensorial i cognitiva. Fent ús d’ulleres de realitat virtual i d’una Smart TV com a recursos terapèutics. Els i les residents van dur a terme moltes activitats amb aquests suports, que els hi van deixar sorpresos.

La cirera del pastís va estar el taller de cuina, organitzat conjuntament amb el proveïdor de cuina, Arcasa. Durant una de les primeres sessions la gent gran de la Creueta, va elaborar coques amb crema i fruita natural de temporada. Un taller per llepar-se els dits.


Deixa un comentari