El Centre Assistencial Mutuam La Creueta aprofita l’estiu per celebrar el seu 31è aniversari

Agost 11, 2022

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta ubicat a Sabadell, va celebrar el seu 31è aniversari en època estival, organitzant diverses activitats per fer gaudir a la gent gran i a l’equip de professionals del centre.  

La celebració va donar tret de sortida amb un concert a on les persones residents escollien la música, aquesta activitat tan engrescadora va donar pas a un ball amb animació. Aprofitant el marc de la festa, es va fer el lliurament de premis d’un concurs de receptes de cuina que s’havia portat a terme anteriorment.

A més de dinars especials, misses, tallers de manualitats, de cuina i activitats de música i aigua, van haver dos esdeveniments molt esperats per tothom. Es tractava del bingo, a on tots i totes les participants van estar premiats i les ja conegudes Olimpíades de la Creueta. Aprofitant els espais exteriors coberts del sol, els i les residents van participar aquesta competició de jocs psicomotors. Tot i ser una festa d’aniversari, el conjunt d’activitats van fer que la gent gran de la Creueta, gaudis i treballés l’aspecte psíquic, físic i social.


Deixa un comentari