Un Carnestoltes de màscares i mascaretes als centres per a gent gran del Grup Mutuam

Febrer 19, 2021

Els centres per a gent gran del Grup Mutuam, sabien que aquest seria un carnestoltes diferent. Marcat per les restriccions i les mesures de seguretat, els professionals de cada centre, s’han adaptat de la millor manera possible.

Per la seva banda, els usuaris del Centre de Dia Sabadell Centre, que ja havien estat treballant en les seves màscares, plenes de plomes i purpurina, van lluir-les en un pica-pica al pati.  Al Centre de Dia Verdum, va fer una celebració semblant, però amb un toc més dolç, acompanyant les disfresses amb una bona xocolatada. Per la seva banda, les usuàries i usuaris del Centre de Dia Enric Casanovas, van voler donar el seu toc de color al dia, d’una manera diferent, disfressant-se de pintors. I com a la diversitat es troba el goig, els altres Centres de Dia van optar per celebracions més musicals. Al Centre de Dia Nova Lloreda es va fer una petita rua amb distància i van tenir un photocall per fer-se uns riures. De la mateixa manera, els usuaris del Centre de Dia Torre Romeu van acabar el dia amb uns quants balls i fotografies, sense fer ombra als balls del Centre de Dia Creu de Barberà.

Quant a les residències per a gent gran, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta, va barrejar tradició amb innovació. Van fer el típic àpat de coca de llardons i botifarra d’ou, rues de professionals disfressats, photocalls i com a afegit, una activitat virtual organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, dins del programa Cicles de Vida, on es van connectar amb altres residències de la ciutat per cantar i ballar cançons tradicionals del Carnestoltes. Per una altra banda, la Residència Mercat del Guinardó, equipament públic que gestiona Grup Mutuam, han gaudit com feia molt, amb festes sectoritzades per grups de convivència acompanyades de jocs i balls. Per últim, a l’altra banda del territori, els usuaris i professionals de la Residència Vila-seca, van unificar disfresses, i van decidir vestir-se de superherois. I mentre gaudien d’un bon vermut, van amenitzar el matí amb unes disfresses molt peculiars de dinosaures que animaven a tothom a fer uns balls.

Una gran diversitat de celebracions diferents, però totes amb una finalitat similar. Evadir-se i gaudir del moment amb una bona companyia.


Deixa un comentari