Vila-Seca juga Boccia amb la Federació Catalana de Paràlisis Cerebral

Maig 30, 2024

La setmana passada, la Residència Vila-Seca per a gent gran va tenir el privilegi de rebre una visita molt especial de la Federació Catalana de Paràlisis Cerebral. L'equip va realitzar una demostració del joc de boccia tant al centre de dia com a la residència, oferint a les persones residents i usuàries una oportunitat única per conèixer i gaudir d'aquest esport inclusiu.

El boccia és un esport paralímpic dissenyat especialment per a persones amb discapacitats físiques severes. Similar a la petanca, l'objectiu és llançar boles de cuir el més a prop possible d'una bola blanca anomenada "jack".

La gent gran de la Residència Vila-Seca va gaudir plenament de la demostració de boccia. La combinació de l'activitat física suau, l'estimulació mental i la interacció social va fer que l'experiència fos molt gratificant. El joc no només va proporcionar una nova forma d'entreteniment, sinó que també va destacar els beneficis per a la salut i el benestar general dels participants tant a nivell físic amb la millora de la coordinació i la motricitat i l'augment de la força i la flexibilitat, com l'estimulació cognitiva i la reducció de l'estrès i l'ansietat.

En definitiva, La Federació Catalana de Paràlisis Cerebral també va expressar el seu agraïment per l'oportunitat de compartir el joc de boccia amb la comunitat de Vila-Seca i va reiterar el seu compromís amb la promoció d'activitats inclusives per a persones amb discapacitats de totes les edats. Pel futur, la Residència Vila-Seca no descarta integrar el boccia en les seves activitats regulars per a la gent gran. Aquest pas permetria als residents gaudir dels beneficis d'aquest esport de manera continuada, contribuint així a una millor qualitat de vida.


Deixa un comentari