Aquest estiu el Centre Residencial Mutuam Manresa va traslladar el gimnàs a l’aire lliure

Setembre 14, 2015

Aprofitant l'ampli pati interior de la residència geriàtrica que ja l'estiu és un punt neuràlgic on els usuaris i familiars prenen la fresca, reben visites, llegeixen el diari o fan tertúlia, l'equip professional del centre li va voler donar encara més protagonisme. Alexandra Rodríguez, la fisioterapeuta del Centre Residencial Mutuam Manresa, va traslladar tot el seu material de rehabilitació al pati: barres paral·leles, bicis estàtiques, pilotes, psicomotricitat...i tot allò necessari per tal que els usuaris de la Residència Mutuam Manresa, poguessin gaudir de l'activitat física en un entorn diferent, més estimulant i refrescant.

Aquesta iniciativa va beneficiar a tothom doncs la resta de professionals i usuaris van comprovar la tasca de rehabilitació que els avis fan amb exercicis que semblen fàcils però que per ells requereixen molt esforç, motivació, paciència i concentració.

Els residents van estar molt agraïts per aquest canvi al llarg dels mesos d'estiu, en un ambient més fresc i gaudint de la companyia de tothom, cosa que va fomentar encara més la seva relació amb la resta d'usuaris i professionals del centre. Una proposta que segur que repetiran cada any!!!


Deixa un comentari